Prima pagina

Leondari devine noul director de distributie al Aviva

12.06.2008, 17:21 14

Alexandru Leondari este noul director de distributie al Aviva Group Romania, care detine pe piata locala o companie de asigurari, un administrator de pensii si o societate de administrare a investitiilor.

Leondari va fi responsabil cu coordonarea activitatii de vanzari, bank assurance si parteneriate, precum si cu implementarea strategiei de distributie a companiei.

O parte din aceste functii erau indeplinite anterior de Corina Cucoli, care a fost recrutata recent de grupul austriac Uniqa pe postul de manager regional.

Leondari a mai fost country manager la Aventis Pasteur, national open care manager la Pfizer si manager al departamentului de vanzari la AIG Life, unde s-a ocupat de formarea si dezvoltarea unei retele de distributie la nivel national si de incheierea parteneriatelor cu institutii financiare.

De la sfarsitul lui 2007 pana a fost numit manager in cadrul Aviva, Leondari a activat ca director general al centrului medical Diagnosis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO