Prima pagina

Lamborghini - editie limitata, 1 milion de euro bucata

Lamborghini - editie limitata, 1 milion de euro bucata
20.09.2007, 18:01 35

La Frankfurt Motor Show a fost lansat noul Lamborghini Reventon. Divizia VW, Lamborghini va construi doar 20 de masini Lamborghini Reventon costul acestora ridicandu-se la 1 milion de euro (1,38 milioane dolari).

Ceea ce este nou la aceasta masina nu este motorul, aceasta avand la baza Lamborghiniul Murcielago, ci designul exterior, care este complet nou, combinand stilul cu statusul de editie limitata si cu pretul exclusivist pentru a face o masina unica in lume.

Designul lui Lamborghini Reventon a fost desenat in Sant'Agata Bolognese, locul de origine al companiei, impreuna cu Departamentul de cercetari si dezvoltare al Lamborghini, dorindu-se nu doar ca acesta sa fie exclusivist ci sa aiba si un dinamism aparte.

Numele de Reventon a fost ales in concordanta cu traditia Lamborghini. Reventon a fost un taur de arena, detinut de familia lui Don Rodriguez. Acesta a fost inclus in lista celor mai faimosi tauri, fiind faimos mai ales din cauza ca a omorat pe toreadorul Felix Guzman in 1943.

www.gizmo.com, BusinessWeek.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO