Prima pagina

Jan Pricop, cel mai bun manager de fond mutual in 2007: Am descoperit piata de capital la chioscul de ziare

Jan Pricop, cel mai bun manager de fond mutual in 2007: Am descoperit piata de capital la chioscul de ziare
18.01.2008, 14:45 34

Lucrurile mari au inceputuri mici. O brosura de cinci mii de lei vechi si o cariera de peste zece ani in piata de capital. Cine s-ar fi gandit ca iti poti cumpara viitorul de la chioscul de ziare? Lui Jan Pricop, director general adjunct al societatii de administrare KD Investments, ii place sa administreze bani, investitii mai exact, fonduri deschise de investitii pentru a fi si mai exact. KD Investments a fost in 2007 cel mai bun administrator de fonduri mutuale, cu fondul de actiuni KD Maximus.

A inceput ca agent de bursa in 1997, cand piata de capital isi redeschidea portile si asteparile erau mari, a continuat ca broker de asigurari cand Bursa a dezamagit intre 2001 si 2004, pentru a se ocupa in prezent de administrarea fondurilor de investitii.

Cu peste zece ani de experienta in piata de capital, din care jumatate i-a dedicat fondurilor mutuale, cariera lui Jan Pricop a inceput in momentul in care a cumparat de la chioscul de ziare un supliment legislativ cu piata de capital. Cititi mai mult in suplimentul Dupa Afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO