Prima pagina

Inflatia de spatii comerciale si de birouri din Timisoara determina scaderea chiriilor

07.07.2008, 15:52 24

Investitiile in noi centre comerciale si in spatii de birouri in Timisoara nu mai sunt la fel de profitabile ca in urma cu cativa ani, scrie Banateanul.
Analistii estimeaza ca, in urmatorii doi ani, pretul pe metru patrat este posibil sa scada din cauza faptului ca pe piata se anunta deschiderea de noi spatii de retail si finalizarea unor noi cladiri de birouri. Astfel, oferta de spatii avand ca destinatie birourile va creste considerabil in viitorul apropiat avand in vedere faptul ca, in Timisoara au demarat deja cateva importante proiecte imobiliare. Este vorba despre patru noi imobile in complexul City Business Center (30.000 m.p.), Civis Centre Mall (20.000 mp), Plaza Centre Mall, (10.000 mp), Complexul mixt din zona Circumvalatiunii cu doua cladiri de birouri care vor totaliza 40.000 mp, alte trei imobile clasa B (5.000 mp) se construiesc in zona semicentrala si, nu in cele din urma, sunt in dezvoltare pe segmentul rezidential si de birouri alte proiecte care vor aduce si ele alti 10.000 mp.

Citeste mai multe despre piata imobiliara din Timisoara in Banateanul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO