Prima pagina

GM negociaza cu autoritatile romane preluarea uzinei auto Daewoo Craiova

GM negociaza cu autoritatile romane preluarea uzinei auto Daewoo Craiova
05.04.2007, 11:09 19

GM Daewoo Auto & Technology si compania-mama General Motors discuta cu autoritatile romane despre posibilitatea de a prelua uzina de automobile de la Craiova, care se confrunta cu dificultati financiare, a declarat presedintele producatorului sud-coreean, Michael A. Grimaldi, citat de Reuters.

"Ne asteptam ca lucrurile sa se indrepte intr-o directie mai clara pana la jumatatea acestui an", a afirmat oficialul GM Daewoo intr-un interviu acordat agentiei Reuters cu ocazia salonului auto de la Seul.

El a adaugat ca mai sunt si multe alte companii interesate de uzina auto din Romania, iar decizia finala apartine Guvernului.

Anul trecut, autoritatile romane au anuntat ca spera sa incheie procesul de privatizare al Daewoo Automobile Romania pana in iunie 2007, dupa ce statul a preluat pachetul de actiuni detinut de grupul sud-coreean Daewoo Motor la compania romaneasca. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO