Prima pagina

Cum raman goale apartamentele noi din Bucuresti

30.07.2008, 13:48 29

O vizita intr-un cartier nou de locuinte nu seamana, de cele mai multe ori, cu imaginile de prezentare a proiectului, in care mai multe familii cu copii se bucura de spatiile verzi din jurul blocului si socializeaza cu vecinii, scrie revista Business Construct.
Explicatia poate veni din cel mai recent studiu al companiei de consultanta imobiliara Colliers International care arata ca aproximativ 30% din apartamentele livrate vor reintra pe piata, fie la vanzare fie la inchiriere, printre primele proiecte care au intrat in aceasta etapa de evolutie numarandu-se compexul Baneasa Rezidential sau Central Park de pe soseaua Stefan cel Mare din Capitala.

Chiar mai mult, compania poloneza de consultanta imobiliara REAS aprecia ca jumatatea din cele 2.000 de locuinte finalizate anul trecut in Bucuresti sunt goale, in ciuda unei cereri semnificative, apreciate la peste 100.000 de unitati.
Cititi mai mult in suplimentul Business Construct, care apare maine impreuna cu ZIARUL FINANCIAR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO