Prima pagina

CSSPP retrage autorizatia de administrare a AG2R Fond de Pensii

30.06.2008, 18:11 7

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a hotarat retragerea autorizatiei de administrare a AG2R Fond de Pensii si a fondului de pensii administrat privat Alfa si radierea din registrul institutiei ca urmare a solicitarii companiei de retragere de pe piata pensiilor private obligatorii (Pilonul II).

La finalul campaniei initiale de aderare la Pilonului II, fondul Alfa, apartinand AG2R avea 1.127 participanti din care 91 proveniti din procesul de repartizare aleatorie.

Toti cei 1.127 de participanti au fost informati in legatura cu hotararea AG2R Fond de Pensii de incetare a activitatii de administrare a fondului de pensii Alfa si solicitarea retragerii autorizatiei de administrare, precum si asupra procedurii care le va fi aplicata.

"Ulterior repartizarii efectuate de catre CSSPP, participantii se vor putea transfera la oricare alt fond de pensii administrate privat de pe piata, fara plata unor penalitati, in termen de 90 de zile de la data repartizarii", se arata intr-un comunicat al CSSPP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO