Prima pagina

Allianz-Tiriac Pensii Private lanseaza un pachet integrat de servicii

11.09.2008, 10:23 38

Allianz-Tiriac a lansat astazi un pachet integral de servicii ce contine un site web, servicii SMS si email, o aplicatie pentru angajatori si call-center.

Prin site-ul internet lansat astazi, clientii fondurilor de penstii private isi pot vedea valoarea contuluide pensi privata, istoricul contributiilor, valoarea unitatii de fond, numarul unitatilor de fond si comisioanele percepute de administratorul fondului. Site-ul poate fi accesat la adresa http://pensii.allianztiriac.ro/.

De asemenea, compania a anuntat ca pune la dispozitia clientilor sai si un serviciu SMS, prin care orice participant la fondurile de pensii (obligatorii sau facultative) isi poate verifica situatia ultimei plati de contributii si valoarea la zi a contului trimitand un SMS la numarul 0744PENSII cu mesajul CNP.PIN (unde la CNP isi scrie codul numeric personal si la PIN parola sa ? ultimele patru cifre ale actului de aderare la pensia obligatorie sau parola primita pe card la pensia facultativa).

Allianz-Tiriac Pensii Private pune la dispozitia clientilor sai corporate (companii care ofera pensii facultative angajatilor proprii) aplicatia pentru angajatori - Web Employer (accesata la adresa http://pensii.allianztiriac.ro/ sectiunea Plati angajator), prin care companiile pot face usor gestiunea platii contributiilor la fondul de pensii facultative, pot urmari istoricul platii de contributii pentru salariati.

Allianz-Tiriac Pensii Private are disponibil si un call-center, la numarul de contact 08008PENSII, unde clientii se pot informa in legatura cu participarea la fondurile de pensii private.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO