Prima pagina

After-hours la Posh

24.04.2008, 22:51 8

Fostul club studentesc din Regie s-a transformat intr-unul dintre cluburile chic de after hours din oras, ne spun cei de la TimeOut Bucuresti.

Reintrat in circuitul cluburilor bucurestene anul acesta, Posh nu a suferit doar un rebranding ci si o schimbare de profil, dupa ce a fost luat sub aripa protectoare a celui mai reputat club de pe la noi ? Kristal. Renovarea si revigorarea lui a tinut cont de cererea pietei, aflata in crestere pe segmentul de main party, unde weekend-urile sunt din ce in ce mai pline de DJ straini ce acopera (aproape) intreg spectrul de muzici electronice. Asadar Posh a devenit un club de after-hours care a ajuns in scurt timp sa se bucure de succesul asteptat. In Posh nu petreci doar dupa cinci dimineata in weekend, ci de joia, pentru a face o trecere lina de la mid-week parties la zilele de vineri si de sambata ca un luptator (sau luptatoare, dupa caz). Cu ce spera sa va atraga Posh, aflati de pe www.timeoutbucuresti.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO