Prima pagina

Abonatii Orange pot incheia noi abonamente pe Internet

13.09.2007, 13:32 12

Abonatii operatorului de telefonie mobila Orange pot achizitiona noi abonamente prin serviciul Web Shop, accesibil pe Internet, care permite si plata online a facturii lunare, reincarcarea cartelelor si achizitionarea de telefoane, accesorii sau cartele preplatite.

Clientii operatorului, care incheie noi contracte individuale sau adauga numere noi in abonamentele de grup prin Web Shop, primesc prin e-mail contractul de abonament, iar citirea si agrearea termenilor si conditiilor reprezinta acordul de semnare a contractului. In plus, clientii beneficiaza de oferte exclusive online si primesc prin curier cartelele Sim si telefoanele comandate, fara costuri de livrare.

Solutia utilizata are la baza serviciile BRD - Groupe Societe Generale, de procesare si decontare a tranzactiilor cu card bancar, in timp ce partea tehnica pentru plata online este furnizata de GECAD ePayment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO