Premium

Tehnologie premium

Tehnologie premium
29.04.2010, 15:22 49

Philips MCi900

Pentru cei obsedati de calitatea sunetului

In februarie, la evenimentul Philips Winter Media Event,desfasurat la Barcelona, unde cei de la Philips si-au lansatoficial gamele de electronice si electrocasnice pe anul 2010, amexperimentat pe viu cateva sisteme audio-video care m-auimpresionat. Unul dintre ele este modelul din imagine, MCi900, alecarui incinte acustice au, dupa cum vedeti, o constructie maispeciala. Forma neobisnuita a boxelor Soundsphere asiguratransmiterea sunetului pe mai multe directii, efectul rezultatfiind unul de spatialitate sau, un cuvant mai la moda ar fiimersivitate. Este un sistem dedicat celor obsedati de calitateaauditiei, celor care doresc sa experimenteze un sunet clar, pur,autentic, asa cum l-a creat artistul in studio, cat mai aproape deoriginal. Intre peretii carcasei din aluminiu de culoareargintiu-titan, eleganta, moderna, avangardista as putea spune, seascunde un cd/dvd player, o unitate de stocare de 160 GB,compatibilitate DLNA si streaming wireless, conector USB pentrurularea fisierelor MP3 precum conector HDMI out si o putere de 100WRMS.

Va fi disponibil si in Romania incepand cu luna mai, la un pretde aproximativ 999 euro, www.philips.ro

Sony Vaio VPC-Z11X9E/B

Ultraportabilul de lux

Daca ne gandim la vreo marca premium de laptopuri, instantmintea ne duce catre Sony Vaio. Producatorii japonezi si-au creatsi impus aceasta imagine pe piata pentru portabilele lor, una incare luxul, designul si materialele de top sunt combinate cuperformante tehnice remarcabile. Ultraportabilul Z11X9E, dedicatmanagerilor de top, nu face rabat de la statutul premium si imbie,pe langa aspectul elegant, cu linii si finisaje fine, cu un ecrancu iluminare LED de 13.1 inchi care poate afisa o rezolutie de1600x900 pixeli, un procesor Intel Core i5 la 2.4 Ghz, stocare inRaid 0 pe doua SSD-uri de 64 GB, nu mai putin de 4GB de RAM precumsi o unitate optica DVD-RW, totul la o greutate de numai 1,41 kg.Sa amintim si de Wireless-ul de tip "n", placa Ethernet Gigabit, demodemul 3G incorporat si sa nu uitam de cititorul de carduriSD.

Poatefi achizitionat online la un pret de 8.499 lei de pewww.sonycenter.ro.

Panasonic G2

Fotografierea este o placere

Cei de la Panasonic au lansat inca o camera foto cu obiectiveinterschimbabile in formatul Micro 4/3 numita G2. Simplitateanumelui ascunde de fapt tehnologii de ultima generatie pe carefotografii amatori, dar si cei experimentati le vor aprecia, inprimul rand datorita calitatii rezultatelor foto si video. Incorpul compact, usor de manevrat si de purtat, avem la dispozitieun senzor Live MOS de 12.1 megapixeli, un ecran LCD pivotant si cuTouch Control de 3 inchi, stabilizator optic de imagine Mega OIS,precum si posibilitatea de filmare HD la rezolutii de 1280x720pixeli. Dintre toate functiile digitale avansate care pot fi utilela realizarea unor instantanee memorabile, pe care va las sa ledescoperiti singuri, amintesc de modul iA - Intelligent Auto, unulde mare ajutor incepatorilor sau celor mai comozi din fire. iA-ulface toate setarile necesare in functie de scena aleasa,fotografierea devenind, pentru unii, dintr-un adevarat chin, oplacere.

Dinluna mai va fi disponibila si la noi, iar kitul format din camerasi obiectivul Lumix G Vario 14-42 mm/F3.5-5.6 ASPH/MEGA OIS va aveaun pret de 3.399 lei, www.panasonic.ro.

JBL Creature III

Boxele SF

JBL propune un minisistem de boxe 2.1 inspirat parca din filmelescience fiction, cu un design chic, inovator, bun de birou saucamera. Cum numele producatorului garanteaza deja calitateaexperientelor audio, ramane sa va mai spun ca are o putere de 25WRMS, un raspuns in frecventa intre 50 Hz si 20 kHz, ca volumulpoate fi ajustat prin intermediul unei functii tactile si ca poatefi atasat oricarui device care reda muzica, fie el un player mp3,vreun computer sau vreo consola de jocuri.

Creat in culorile alb sau negru, este disponibil la comandaonline pe www.highclassaudio.ro la un pret de 100 euro cu TVAinclusa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO