Premium

Sase gadgeturi pentru business travel

Sase gadgeturi pentru business travel
18.06.2008, 15:49 52

LG Super Multi Blue Blu-ray
Aproape 50 GB de date pe un singur disc optic? Este perfect posibil, acum datorita noului model de inscriptor Super Multi Blue Blu-ray, semnat LG. Citeste si scrie date la viteza de 6x. Puteti stoca astfel o cantitate enorma de documente, prezentari, materiale multimedia, instaland inscriptorul foarte usor, prin USB, la laptop. Si ca sa dam un exemplu, pe un singur astfel de disc incap 9 ore de filme in format high definition sau 23 de ore de filme in format standard.
Pret recomandat: 1.200 lei

Pure-Fi Mobile
Daca ai un mobil cu bluetooth, boxele Pure-Fi Mobile iti vor reda muzica, stereo si cu toti basii necesari, wireless, la o distanta de pana la 10 metri de telefon. Aceleasi boxe functioneaza si ca speakerphone wireless, pentru ca au doua microfoane integrate. Sunt asteptate luna aceasta pe piata europeana.
Pret recomandat: 150 euro

"DestinaTia Viena"
Un card de memorie USB, sub brandul Kingston, cu o capacitate de 2GB, care vine incarcat cu 90 de minute de povesti multimedia despre fotbal. Intitulat "Destinatia Viena - Drumul catre Finale", materialul video urmareste drumul calificarii fiecarei tari la Campionatul European. Filmul poate fi descarcat pe laptop, iar cardul isi recapata destinatia initiala, aceea de caraus de date.
Pret: 48 lei

Logitech V450 Nano
Un maus special conceput pentru executivii care folosesc des laptopul la birou, acasa, in pat sau in salile de asteptare ale marilor aeroporturi: Logitech V450 Nano cordless laser mouse for notebooks. Datorita dimensiunii foarte mici a receiver-ului, utilizatorii il pot conecta o singura data la USB ca apoi sa uite pur si simplu de el, mausul fiind mereu gata de functionare. Garantia bateriei este de 12 luni. V450 Nano va sosi in Romania in iulie. Pret recomandat : 50 euro

Smartphone-ul Samsung SGH - i780
Smartphone-ul Samsung SGH - i780 abia a sosit pe piata romaneasca si isi revendica statutul de minicomputer portabil, datorita in principal sistemului de operare Windows Mobile 6.0 Professional. Crearea si verificarea documentelor (Excel, PowerPoint, Word, Outlook) nu pune niciun fel de probleme. Asemanarea cu un PC nu se opreste aici, SGH-i780 fiind echipat cu "Optical Mouse", o inovatie Samsung, care permite controlul cursorului de pe ecranul telefonului cu ajutorul joystick-ului aflat pe tastatura QWERTY.
Pret: 1.850 lei

Toughbook Executive CF-T7
Nu pateste nimic daca pica de pe birou, daca varsati accidental apa sau cafea pe tastatura. Si pentru ca e ultra-rezistent, isi poarta cu mandrie numele de Toughbook Executive CF-T7. Vine cu touchscreen-ul si cu o greutate de numai 1.385 g. Bateria rezista fara incarcare pana la 9,5 ore. Numai pentru manageri de top, care poarta dupa ei date importante.
Pret estimativ: 2.000 euro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO