Politică

USR validează afilierea Uniunii la grupul parlamentar ALDE+RENAISSANCE+USRPLUS

USR validează afilierea Uniunii la grupul parlamentar...

Autor: Departamentul Corespondenţi

08.06.2019, 16:36 130

Comitetul Politic al USR a validat afilierea Uniunii la grupul parlamentar ALDE+Renaissance+USRPlus. „Liberalismul a învins. Tăriceanu, Norica Nicolai şi Daniel Barbu rămân doar o poveste tristă pentru România”, scrie deputatul Iulian Bulai.

Deputatul Iulian Bulai a anunţat pe Facebook: „Comitetul Politic validează afilierea USR la grupul parlamentar ALDE+RENAISSANCE+USRPLUS. Scriem istorie în România şi în Europa.Liberalismul a învins. Tăriceanu, Norica Nicolai şi Daniel Barbu rămân doar o poveste tristă pentru România. Asta am decis acum la Brăila”.

Potrivit imaginii postate pe Facebook, decizia a fost luată cu 84 de voturi „pentru”.

Sâmbătă la Brăila, reprezentanţii USR urmează să decidă componenţa comisiei de negociere cu PLUS.

Încă din luna mai, Dan Barna, liderul USR, a anunţat că obiectivul USR-PLUS este ca într-un an şi jumătate să dea României un preşedinte şi primul ministru, dar şi primarul Capitalei.

Alte teme pe ordinea de zi de la Brăila: modificarea statutului partidului, pentru ca fiecare membru USR să poată vota alegerea preşedintelui şi un alt punct este legat de evaluarea rezultatelor la alegerile europarlamentare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO