Politică

Ungureanu: În cazul POSDRU, întrebarea este de ce directorul nu a fost schimbat înainte să vin eu

Autor: Mediafax

06.03.2012, 09:34 286

Premierul Ungureanu a declarat că nu va ezita să schimbe directorii diferitelor agenţii guvernamentale în cazul cărora sunt identificate probleme de management şi şi-a argumentat afirmaţia prin situaţia conducerii AM POSDRU, arătând că întrebarea e de ce fostul Guvern nu a decis demiterea acesteia.

"În momentul în care m-am întâlnit cu situaţii în care un şef al unei instituţii birocratice trebuia schimbat, am făcut-o foarte repede, iar cazul POSDRU era atât de evident încât întrebarea ar trebui să se pună cum de nu a fost schimbat înainte să ajung eu la guvern", a spus Ungureanu, la postul public de televiziune.

În luna februarie, premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii, în contextul în care Comisia Europeană a decis întreruperea plăţilor pentru acest program.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO