Politică

Un primar din Prahova doarme cu poza Elenei Udrea sub pernă

Un primar din Prahova doarme cu poza Elenei Udrea sub pernă

Autor: Mediafax

19.02.2011, 10:11 119

Primarul comunei prahovene Măgurele, Ion Apostolescu, i-adeclarat, vineri, Elenei Udrea, în faţa membrilor prezenţi laConferinţa Judeţeană de alegeri, de la Ploieşti, că doarme cufotografia acesteia sub pernă, pentru că de ea depinde realizareaunui proiect.

Preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, i-a cerut primaruluiApostolescu să o prezinte celor prezenţi la Conferinţă pe ElenaUdrea, aflată, alături de Emil Boc şi alţi lideri DL, printreinvitaţi.

"Vă rog să prezentaţi invitatul următor aşa cum aţi făcut-o înfaţa mea, domnule primar. Haideţi, să fim sinceri cu colegiinoştri, nu am avut niciodată ceva de ascuns", i-a spus Anastase luiApostolescu, în aplauzele celor prezenţi.

Primarul a anunţat, de la microfon, prezenţa Elenei Udrea laeveniment: "Aş vrea în mod deosebit să anunţ cu deosebit respectprezenţa la lucrări a doamnei ministru Udrea Elena".

Preşedintele PDL Bucureşti s-a sculat în picioare, iardemocrat-liberalii aflaţi în sală au aplaudat.

Primarul a spus, la microfon, că vrea să îi facă o destăinuireElenei Udrea: "Permiteţi-mi, doamnă ministru, să vă fac odestăinuire, doar dumneavostră. Eu dorm cu poza dumneavoastră subpernă". Cei prezenţi au izbucnit din nou în aplauze. Citiţi maimult despre primarul care doarme cu poza Elenei Udreasub pernă pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO