Politică

Udrea către USL: PDL Bucureşti nu renunţă la Legea Capitalei. Băieţi, de ce vă e frică nu scăpaţi!

Udrea către USL: PDL Bucureşti nu renunţă la Legea Capitalei. Băieţi, de ce vă e frică nu scăpaţi!

Autor: Mediafax

13.06.2011, 17:19 471

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, scrie luni pe blogulsău că organizaţia pe care o conduce nu renunţă la Legea Capitaleişi le transmite "bărbaţilor politici din Bucureşti ai USL" căprocesul de "debaronizare" va avea loc, precum şi mesajul: "Băieţi,de ce vă e frică nu scăpaţi!".

"Am văzut că unii au încercat să impună ideea că, urmare directăa anulării referendumului, PDL Bucureşti renunţă la Legea Capitaleişi principiile pe care aceasta se baza . Mai mult, nişte primari desector îşi frecau mânuţele de bucurie că îşi păstrează feudele,alţii se gândeau la copăceii pe care îi vor planta în perioadaimediat următoare", scrie Elena Udrea pe blog într-o postareintitulată "PDL Bucureşti nu renunţă la Legea Capitalei".

Udrea precizează că referendumul a fost anulat pentru că Româniava trece în perioada următoare printr-un proces de reorganizareadministrativ-teritorială, care afectează în mod evident şiCapitala, ce va fi astfel inclusă în zona metropolitanăBucureşti-Ilfov, cu potenţial de extindere până la Dunăre, până înanul 2016.

"În aceste condiţii, referendumul ar fi fost inutil, pentru că,practic, nu ar fi vizat noua formă administrativ-teritorială aregiunii Bucureşti-Ilfov", adaugă ea.

Liderul PDL Bucureşti precizează însă că, după reorganizareaadministrativă, nu numai că este indicată şi utilă, dar "LegeaCapitalei este şi obligatorie", pentru că va fi nevoie de o legecare să reglementeze în mod practic activitatea administraţieipublice locale de la nivelul Bucureştiului. Citiţi mai mult desprelegea capitalei pe wwww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO