Politică

Tăriceanu: Bugetul va fi adoptat de Parlament în 7-8 zile; întârzierea, cauzată de Iohannis

Tăriceanu: Bugetul va fi adoptat de Parlament în 7-8...

Autor: Liviu Dadacus

31.01.2017, 18:58 72

Întrebat de ce s-a întârziat cu adoptarea de către Guvern a proiectului de buget, deşi avizul CSAT s-a dat în cursul amiezii, Tăriceanu a răspuns: ''Dumneavoastră puneţi problema unei întârzieri de trei ore, de când s-a anunţat la CSAT, dar nu vă puneţi problema că preşedintele a plecat să-şi facă liniştit week-end-ul şi a întârziat de joi, de vineri până marţi''.

''Proiectul ar fi fost gata, şedinţa Birourilor permanente reunite era programată pentru vineri ca să stabilim calendarul, pe care l-am decalat. O să avem un calendar care să permită dezbaterea bugetului, depunerea de amendamente, iar votul final va fi între 7 şi 8 zile de mâine începând'', a spus preşedintele PNL.

El a arătat că şedinţa Birourilor permanente reunite a fost convocată pentru miercuri dimineaţa la ora 9.00 pentru a stabili noul calendar, având în vedere că şedinţa Guvernului începe după ora 19.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO