Politică

Sorin Grindeanu, întrebat dacă s-a gândit la demisie: Ce gândesc singur câteodată e cu totul altă problemă

Sorin Grindeanu, întrebat dacă s-a gândit la demisie:...

Autor: Gabriel Pecheanu

06.02.2017, 18:22 363

El a negat că ar fi intenţionat să demisioneze din funcţie.

''Nu aş vrea să trec la lucruri personale, pentru că aici vorbesc ca prim ministru. (..) Eu v-am spus hotărârea mea ca prim-ministru, ceea ce gândesc singur câteodată e cu totul altă problemă din toate punctele de vedere'', a spus Grindeanu.

Întrebat dacă îşi reproşează ceva în ultima perioadă, şeful Executivului a evitat un răspuns, reiterând că din partea ministerului Justiţiei a existat o lipsă de dialog şi ''poate neexplicarea'' OUG 13.

''E bine şi pentru viitor şi pentru cei ce vor veni, acest semnal e extrem de important şi îl iau ca atare'', a adăugat el referindu-se la proteste, menţionând că Guvernul Grindeanu nu este primul care a dat OUG pentru modificarea Codurilor.

Întrebat dacă între el şi liderul PSD, Liviu Dragnea, există un conflict, Grindeanu a replicat: ''Nu vreau să răspund la asemenea speculaţii. Am fost azi la şedinţa de grup împreună, au fost în Parlament, aţi văzut susţinerea pe care coaliţia o dă în continuare Guvernului. Eu cred că lucrurile sunt cât se poate de clare''.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO