Politică

Radu Timiş, proprietarul CrisTim: Hai să-i mai lăsăm trei luni!

Radu Timiş, proprietarul CrisTim: Hai să-i mai lăsăm...

Autor: Iulian Anghel

06.04.2013, 00:47 2182

Cu toate că situaţia economiei nu este foarte bună, iar mulţi dintre antreprenorii locali sunt nemulţumiţi de ceea ce ei numesc lipsa de iniţiativă a guvernului central, unii oamenii de afaceri sunt încă răbdători: 100 de zile de guvernare ale Cabinetului Ponta 2, împlinite la 31 martie, sunt prea puţine pentru a ne da seama de intenţiile Executivului.

"“Încă este prematur să-i judecăm. Criza se adânceşte tot mai mult, văd asta şi la mine în business, iar măsurile pripite într-o astfel de situaţie nu sunt cele mai bine. Să-i mai lăsăm trei luni şi apoi ne vom da seama ce vor. Echipele la ministere sunt noi, nu există nici bani la buget. Fiecare îşi face echipele acum, e şi altgoritmul politic, sunt interese de partid, nu este ca în business unde zici <îţi faci echipa> şi gata. Aici în zona guvernamentală este mai greu, trebuie să mai avem răbdare”", spune Radu Rimiş, proprierarul CrisTim.

Radu Timiş are de ce să fie optimist, pentru că, spre deosebire de altele, afacerea sa a crescut anul trecut, pentru prima dată în ultimii patru ani.

CrisTim a avut în 2012 un rulaj de 76 mil. euro de euro, în creştere cu 10% faţă de 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO