Politică

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac: Dragnea a generat tensiune în societate şi a împins guvernul într-o capcană

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac: Dragnea a...

Autor: Liviu Dadacus

07.02.2017, 13:39 100

"Tensiunea din societate a fost generată de domnul Dragnea, care a împins guvernul în această capcană din care nu pot ieşi nici la ora actuală. Regretăm că PSD nu se trezeşte din beţia puterii", a spus Tomac.

"Sperăm ca cei care au fost sancţionaţi să înţeleagă şi mâine la moţiunea de cenzură să avem parte de un vot de conştiinţă, iar actulul guvern să plece ca să vină un guvern capabil să restabilească încrederea de care e nevoie între autoritate publică şi cetăţean", a adăugat Tomac.

El a mai arătat că mesajul preşedintelui Iohannis adresat Parlamentului a reprezentat un discurs de campanie pentru referendum.

"Nu e o critică, e o constatare. Preşedintele şi-a exprimat punctul de vedere în legătură cu ce s-a întâmplat în ultima perioadă şi a amintit că va convoca un referendum pe integritate şi corupţie. Sperăm ca lucrurile să nu degenereze, societatea nu are nevoie de conflicte interne alimentate de o parte şi de alta", a conchis Tomac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO