Politică

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că rămâne la guvernare: Avem o responsabilitate

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că rămâne la...

Autor: Petriana Condrut, Mediafax

26.08.2019, 20:07 115

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că social democraţii au decis să rămână la guvernare şi cataloghează drept o decizie de neînţeles acţiunile ALDE. Dăncilă a mai anunţat că va face propuneri de miniştri interimari, după retragerea miniştrilor ALDE.

"În urma deciziei ALDE de a abandona responsabilitatea guvernării, am vrut să discut cu fiecare preşedinte de organizaţie, astfel încât să putem avea o decizie în forul statutar. În unanimitate colegii au decis că trebuie să continuăm guvernarea. Avem o responsabilitate pentru a duce mai departe programul de guvernare. E foarte important pentru noi ce se întâmplă cu România, dincolo de interesele politice. Deci vom continua guvernarea", a declarat Viorica Dăncilă, după şedinţa CEx PSD.

Premierul a mai confirmat că Ramona Mănescu rămâne în Guvern, chiar dacă a fost propusă de ALDE.

Pentru celellate portofolii deţinute de ALDE, premierul a anunţat persoanele care vor fi propuse ca miniştri interimari Viorica Dăncilă: "pentru Energie- Niculae Bădălău, pentru Mediu- Ioan Deneş, pentru Relaţia cu Parlamentul - Radu Oprea".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO