Politică

Premierul Sorin Grindeanu se întâlneşte la Viena cu mai mulţi investitori austrieci în România, printre care OMV Petrom, Strabag şi Erste

Premierul Sorin Grindeanu se întâlneşte la Viena cu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.05.2017, 15:42 451

Premierul României, Sorin Grindeanu, se întâlneşte astăzi la Viena cu reprezentanţi ai mai multor companii austriece. La întâlnire participă reprezentanţi ai unora dintre investitorii austrieci în România, printre care OMV Petrom, Strabag, Erste, Uniqa şi Raiffeisen.

Cea mai recentă întâlnire a lui Grindeanu cu reprezentanţi ai OMV Petrom a avut loc luna trecută, când au avut loc discuţii şi cu Exxon Mobil. Scopul întâlnirii era actualizarea informaţiilor privind proiectul de explorare a unei zone de mare adâncime din Marea Neagră.

Întâlnirea de azi are loc în cadrul unei vizite de lucru organizate de Camera de Comerţ şi Industrie din Austria. Din programul de astăzi al primului ministru mai face parte şi o întrevedere cu cancelarul Christian Kern, precum şi participarea la o masă rotundă de afaceri româno-austriacă, găzduită de Camera Economică a Austriei. La finalul zilei, Sorin Grindeanu se întâlneşte cu guvernatorul landului Austria Inferioară, Johanna Mikl-Leitner.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO