Politică

PNL: Carmen Dan să fie audiată în Parlament privind managementul defectuos de la paşapoarte

PNL: Carmen Dan să fie audiată în Parlament privind...

Autor: Liviu Dadacus

20.08.2017, 14:29 68

„PNL îşi propune ca la începutul sesiunii parlamentare să o invite pe doamna ministru Carmen Dan, secretară de casă a tovarăşului Dragnea, la audieri la Comisia de administraţie publică şi la Comisia de ordine publică, să dea explicaţii vizavi de managementul defectuos legat de această situaţie de la paşapoarte”, a spus Florin Roman.

El a precizat că la momentul la care a fost propusă ministru al Afacerilor Interne şi a fost audiată de către comisiile parlamentare de specialitate, Carmen Dan a precizat, că nu va exista o criză a cozilor la paşapoarte.

„Pe stenograme, la audieri, i s-a ridicat această problemă şi a dat asigurări că sunt pregătiţi pentru a nu fi loviţi de o criză a cozilor la paşapoarte. Românii au fost din nou umiliţi, atât de bine s-a asigurat. E greu să treci de la secretară de şcoală la ministerul de Interne, e foarte greu să gestionezi astfel de situaţii. Dacă erau deştepţi, detaşau personal”, a mai spus Roman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO