Caută doar în titlu
Politică

Plafonul soldului bugetului general consolidat, -2,98% din PIB, în 2017 şi 2018

Astfel, conform acestui proiect de lege, plafonul soldului bugetului general consolidat, exprimat ca procent în produsul intern brut, este atât în anul 2017 cât şi în anul 2018 de -2,96%.

Plafonul cheltuielilor de personal ale bugetului general consolidat, exprimat ca procent în produsul intern brut, este de 7,8% în anul 2017 şi de 7,7 % în anul 2018.

Plafonul privind datoria publică, conform metodologiei Uniunii Europene pentru sfârşitul anului 2017, este de 40,0% din produsul intern brut.

În anul 2017 plafoanele privind finanţările rambursabile, care pot fi contractate de către unităţile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, precum şi cele privind tragerile din finanţările rambursabile contractate, sau care urmează a fi contractate de către unităţile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, sunt în sumă de 1.200,0 milioane de lei fiecare. Valoarea aferentă finanţărilor rambursabile, care poate fi autorizată pentru o unitate/subdiviziune administrativ-teritorială, este de maximum 100 milioane de lei anual.

Plafonul privind emiterea de garanţii de către Guvern, prin Ministerul Finanţelor Publice şi de către unităţile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, pentru anul 2017, este de 8.000,0 milioane de lei.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.