Politică

Orban, după ce a votat: Nu am emoţii în privinţa victoriei, ci doar în privinţa scorului

Orban, după ce a votat: Nu am emoţii în privinţa...

Autor: Departamentul Social

24.11.2019, 08:17 33

Premierul Ludovic Orban a votat, duminică dimineaţă, iar la ieşirea de la urne, premierul a declarat că a ales pentru o Românie care să se dezvolte şi a subliniat că nu are emoţii în privinţa victoriei candidatului pe care îl susţine, ci doar în privinţa scorului. 

„Am votat pentru o Românie care să se dezvolte, o Românie în care instituţiile statului să servească cetăţeanul, în care legea e lege pentru toţi, o Românie care să fie casa fiecărui român, atât de primitoare încât să-i facă pe cei din diaspora să se întoarcă acasă. (...) Atunci când sunt alegeri, românii au posiblitatea de a decide în ce direcţie se îndreaptă ţara”, a declarat premierul Orban, la ieşirea de la urne.

Întrebat dacă are emoţii pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, Ludovic Orban a spus că oamenii îşi exercită voinţa, deci „întotdeauna sunt emoţii”.

„Nu am emoţii în privinţa victoriei candidatului pe care-l sprijin, ci doar în privinţa scorului şi sper să fie un scor cât mai categoric”, a spus premierul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO