Politică

Noile afaceri ale Elenei Udrea

Noile afaceri ale Elenei Udrea

Autor: Anca SIMINA

14.12.2013, 12:26 1817

 Orezărie şi cultură de floarea soarelui în vecinătatea fermei din comuna Nana a familiei preşedintrelui, dar şi un hotel în complexul turistic al fostei soţii a "generalului lui Băsescu" din Sălaj. Acestea sunt, în linii mari, intenţiile de afaceri  ale Elenei Udrea în agricultură şi turism, aşa cum o arată firmele pe care fostul ministru PDL şi le-a înregistrat în ultimele două luni şi asociaţii pe care şi i-a ales.

Pe modelul familiei Băsescu, Elena Udrea a anunţat recent că îşi cumpără teren agricol, dacă se poate chiar în Călăraşi, acolo unde fiica cea mare a preşedintelui, Ioana, a achiziţionat 290 de hectare. Firma care urma să gestioneze noua sa afacere în agricultură era însă pusă pe picioare cu mai bine de o lună înainte de a face anunţul de intenţie, arată datele de la Registrul Comerţului.

Dacă, din propriile spuse, Elena Udrea era, în noiembrie, abia în faza de prospecţie a pieţei, şi la Călăraşi, şi în Dâmboviţa, şi în Giurgiu, SRL-ul pe care îl înregistra oficial pe 7 octombrie primea un nume sugestiv: Agro Green Nana, preluând denumirea comunei în care familia Băsescu avea deja ferma în proprietate încă de pe 9 septembrie. Nu le va face însă concurenţă culturilor de grău ale Ioanei Băsescu, firma sa având ca obiect de activitate exclusiv cultivarea de orez, plante leguminoase şi producătoare de semninţe oleaginoase.

Citiţi mai mult despre afacerile Elenei Udrea pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO