Politică

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu: Traficanţii trebuie să stea în puşcărie şi nu în libertate

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu: Traficanţii trebuie...

Autor: Laura Buciu

18.11.2023, 14:03 37

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, că PNL a fost primul partid care a înfruntat şi a adus măsuri concrete în blocarea fenomenului drogurilor: „Traficanţii trebuie să stea la puşcărie şi nu în libertate”, a spus Gorghiu, la Câmpulung, în judeţul Argeş.

Alina Gorghiu a spus că PNL vrea ca traficanţii să stea în puşcărie.

„Traficanţii trebuie să stea în puşcărie şi nu în libertate. Asta vor liberalii”, a spus ministrul Justiţiei.

Alina Gorghiu a precizat că prioritatea sa ca ministru este ca România să aibă legi mai bune în privinţa combaterii drogurilor.

„Am fost primii care am înfruntat şi am adus măsuri concrete în blocarea fenomenului drogurilor. (...) Consider o prioritate a mea ca ministru al Justiţiei în acest mandat această îmbunătăţire legislativă pentru a stopa fenomenul drogurilor”, a mai spus Gorghiu.

Alina Gorghiu a vorbit şi despre legea privind înfiinţarea a opt centre de dezintoxicare şi recuperare a dependenţilor de droguri. Legea a fost depusă în Parlament săptămâna trecută. Ministrul a spus că şi-ar dori ca un centru să fie în judeţul Argeş.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO