Politică

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, despre buget: Mă bucur că a fost promulgat. Întârzierea este nejustificată

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, despre buget:...

Autor: Departamentul Politic

15.03.2019, 13:36 196

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat vineri, referitor la promulgarea bugetului de stat pe 2019 de către preşedintele Klaus Iohannis, că întârzierea este nejustificată şi speră ca la final de an să coaliţia de guvernare să demonstreze că a avut dreptate legat de cifre.

"Mă bucur că dl preşedinte a decis să promulge subiectul, e adevărat cu o întârziere nejustificată. Da este un buget care are justificare. Eu sper ca la final de an să demonstrăm că a avut dreptate coaliţia de guvernare", a declarat Eugen Teodorovici.

Întrebat dacă nu este o problemă că România are bugetul de stat abia în luna martie, ministrul Finanţelor a răspuns: "Este o problemă. Trebuie să evităm întârzieri, de ambele părţi. Nu acuz pe nimeni. Cred că ar trebui toţi să stăm la masă şi să disctuăm pentru respectarea paşilor în economie".

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019, anterior atacând PSD pentru că nu a făcut vreo modificare la legea transmisă pentru reexaminare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO