Politică

INTERVIU - Geoană: Iliescu are o problemă cu orice alt lider PSD în afară de el însuşi

20.10.2011, 21:13 431

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, declară, într-un interviu pentru agenţia MEDIAFAX, că preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, are o problemă în a accepta orice alt lider al partidului în afară de el însuşi, fiind vorba despre "răutate adunată în timp".

Geoană precizează că Iliescu a lansat, în timp, atacuri nedrepte la adresa tuturor preşedinţilor PSD, fie că a fost vorba despre Adrian Năstase, Mircea Geoană sau, mai nou, Victor Ponta.

De asemenea, Geoană lansează o serie de critici şi la adresa lui Miron Mitrea, afirmând că alegerea acestuia ca şef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nefericită.

Pe de altă parte, Geoană susţine că este timpul ca PSD să strângă rândurile în perspectiva anului electoral 2012 şi îşi afirmă disponibilitatea de a colabora cu reprezentanţii conducerii formaţiunii.

Preşedintele Senatului vorbeşte şi despre modificarea Constituţiei, afirmând că susţine menţinerea Parlamentului bicameral, în condiţiile în care statul de drept din România este din ce în ce mai fragil, iar Executivul are tendinţe abuzive. Citiţi interviul integral al lui MIrcea Geoană pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO