Politică

Hosni Mubarak i-ar fi spus unui deputat israelian că îşi caută "o cale de ieşire"

 Hosni Mubarak i-ar fi spus unui deputat israelian că îşi caută "o cale de ieşire"

Autor: Ioana Bojan

11.02.2011, 17:49 25

Deputatul laburist israelian Binyamin Ben Eliezer a afirmat,vineri, că preşedintele egiptean, Hosni Mubarak, i-a spus, încadrul unei conversaţii telefonice joi seara, cu puţin înainteadiscursului său televizat, că îşi caută "o cale de ieşire"onorabilă, relatează AFP.

"El ştie că s-a terminat, că este sfârşitul drumului. Nu mi-a spusdecât un lucru înaintea discursului său, anume că îşi caută o calede ieşire", a afirmat Ben Eliezer la postul de radio militar.
Ben Eliezer, care a fost până de curând ministru al Comerţului şiIndustriei, este considerat oficialul israelian cel mai apropiat depreşedintele Mubarak, pe care l-a vizitat de mai multe ori.

Hosni Mubarak, aflat la putere de aproape 30 de ani şi care seconfruntă cu o mişcare de contestare fără precedent, i-a delegatjoi seara prerogativele sale vicepreşedintelui Omar Suleiman, fărăa-şi anunţa însă demisia. Citiţi mai mult despre informaţiile privind plecarea lui Hosni Mubarak dinEgipt pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO