Politică

Grindeanu: Miniştrii veneau cu alte directive şi altă comunicare de la partid

Grindeanu: Miniştrii veneau cu alte directive şi altă...

Autor: Gabriel Pecheanu

15.06.2017, 21:48 4880

”O minciună la care vreau să răspund este cea în care (Liviu Dragnea - n.r.) spunea că toţi miniştrii au avut o problemă, nu puteau să comunice cu mine, de aici marea problemă a acestui guvern. (...) V-aş ruga să va puneţi în postura acestor miniştrii care, sigur, au fost aleşi şi numiţi de domnul Liviu Dragnea - de aceea e iresponsabil domnul Dragnea şi de aceea trebuie să-şi dea demisia dacă lucrurile nu au funcţionat aşa cum trebuie. Cum să lucreze aceşti miniştrii dacă eu le spuneam un lucru, iar de la partid le veneau alte directive şi altă comunicare”, a declarat Sorin Grindeanu, în timpul unei conferinţe de presă susţinută la Palatul Victoria.

El a dat şi un exemplu, când le-a cerut miniştrilor ca pe subiectul impozitului pe gospodărie să comunice public doar ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan.

”Atunci când se apucaseră unii să comunice despre impozitul pe gospodărie. Le-am spus în şedinţa de guvern să înceteze această comunicare şi că singurul care poate să comunice este ministrul Finanţelor în momentul în care se finalizează acea analiză şi în care vom lua hotărârea de a aplica această măsură. Ce s-a întâmplat? Seara, la televizor la planşă cine era... cu desene, cu tot. Ce să creadă ceilalţi miniştrii? În aceeaşi seară!”, a mai spus premierul Sorin Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO