Politică

Fostul copreşedinte ALDE, Daniel Constantin, negocieri cu Sorin Grindeanu

Fostul copreşedinte ALDE, Daniel Constantin, negocieri...

Autor: Gabriel Pecheanu

18.06.2017, 12:32 16464

Fostul copreşedinte ALDE Daniel Constantin a fost, duminică, la Palatul Victoria, unde s-a întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale, în contextul în care parlamentarii PSD-ALDE vor să citească în cursul zilei textul moţiunii de cenzură.

Daniel Constantin a ajuns la Guvern în jurul orei 12.00, la circa 45 de minute după premierul Sorin Grindeanu. El a plecat din sediul Guvernului după aproximativ 30 de minute.

La sfârşitul lunii mai, Daniel Constantin a lansat un proiect politic ”#altfel” - ProRomânia, un partid de centru, dar şi cu accente patriotice, după ce a fost exclus din ALDE în urma conflictului cu celălat copreşedinte ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

În martie, Daniel Constantin a fost revocat din calitatea de ministru al Mediului şi vicepremier, după ce partidul din care făcea parte, ALDE, i-a retras susţinerea politică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO