Politică

Europarlamentarul Corina Creţu:Soţia d-lui Dumitru Buzatu se numeşte Gabriela Creţu, nu Corina Creţu

Europarlamentarul Corina Creţu:Soţia d-lui Dumitru...

Autor: Andreea Tobias

23.09.2023, 15:04 82

„Soţia d-lui Dumitru Buzatu se numeşte Gabriela Creţu, nu Corina Creţu”, precizează într-o postare pe Facebook europarlamentarul Corina Creţu, după ce Marcel Ciolacu i-a încurcat numele.

„În legătură cu măsurile anunţate azi-dimineaţă în direct ca urmare a Biroului Executiv al PSD, informaţii preluate de către mijloacele de informare în masă, doresc să fac următoarea precizare: soţia dlui Dumitru Buzatu se numeşte Gabriela Creţu, nu Corina Creţu, aşa cum s-a spus în declaraţia din faţa sediului PSD, prealuată apoi de presă. Doresc să vă asigur în continuare despre angajamentul meu de a susţine interesele românilor în Parlamentul European, aşa cum am procedat constant în ultimii ani, atât ca membru al Parlamentului Europei, cât şi în calitate de Comisar European”, a scris Corina Creţu.

Dumitru Buzatu a fost exclus din PSD, sâmbătă, cu unanimitate de voturi. În locul său a fost numit interimar Dragoş Benea. Tudor Buzatu, fiul liderului vasluian, a demisionat din funcţia de secretar de stat.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a propus suspendarea din funcţia din membru al PSD a „Corinei Creţu”, referindu-se, însă, la fosta soţie a lui Buzatu, Gabriela Creţu.

Dumitru Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii DNA Iaşi, după ce a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO