Politică

Eugen Teodorovici şi-a redepus candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD

Eugen Teodorovici şi-a redepus candidatura pentru...

Autor: Diana Grigore

29.06.2019, 11:19 3642

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici s-a reînscris în competiţie internă pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD a afirmat, pentru MEDIAFAX, Mihai Fifor, candidat pentru funcţia de secretar general al partidului.

Teodorovici decisese vineri în şedinţa CEx al PSD să se retragă din cursa internă pentru a fi numărul doi în partid.

Referitor la subiect, Marius Dunca, cel care şi-a retras candidatura pentru poziţia de secretar general tot vineri, a afirmat că pot apărea surprize în ceea ce priveşte candidaţii la funcţiile de conducere ale formaţiunii.

„Până nu vedem că delegaţii pleacă de la Congres şi clar care este rezultatul, pot mai apărea surprize. Pot să mai apară candidaţi, că statutul nu împiedică să mai existe candidaţi în timpul Congresului”, a afirmat Marius Dunca, înaintea Congresului PSD.

Congresul extraordinar al PSD are, sâmbătă la Sala Palatului, iar social-democraţii vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului. Delegaţii formaţiunii vor valida noul statut şi proiectul politic al formaţiunii.

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru cele trei funcţii de conducere în partid. Astfel, pentru funcţia de preşedinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea şi Sorin Bota sunt candidaţii înscrişi pentru funcţia de preşedinte executiv, iar pentru cea de secretar general, CEx i-a validat pe Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe şi Rodica Nassar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO