Politică

Dragnea: Viitorii parlamentari PSD să fie conştienţi că trebuie să vină la serviciu

Dragnea: Viitorii parlamentari PSD să fie conştienţi...

Autor: Mediafax

07.06.2016, 18:30 91

Liderul PSD a anunţat că urmează să plece în teritoriu pentru a se încredinţa că ''organizarea pentru campania electorală din toamnă va începe imediat după aceste alegeri'', dar şi pentru a fi sigur că ''fiecare deputat care ajunge în Camera Deputaţilor şi fiecare senator care ajunge în Senat îndeplineşte câteva condiţii''.

Prima condiţie enunţată de Liviu Dragnea pentru viitorii parlamentari ai PSD: responsabilitatea. ''În primul rând să fie responsabil şi conştient că trebuie să vină la serviciu. Sunt doar două zile pe săptămână în care trebuie să fie prezent acolo, începând de luni după-amiază până miercuri după-amiază obligatoriu. Cred că nu este un efort foarte mare'', a spus Liviu Dragnea.

Al doilea criteriu: profesionalismul. ''De asemenea, să mă asigur că atunci când vom forma grupurile parlamentare, reprezentanţii noştri în comisii sunt de acolo, adică în funcţiile de comisiile din parlament vom structura oferta noastră parlamentară. Să fie oameni care se pricep la domeniul respectiv de care se ocupă comisiile respective pentru că vrem să profesionalizăm'', a mai anunţat liderul PSD.

Al treilea şi ultimul criteriu pentru viitorii aleşi ai PSD enunţat de Dragnea a fost tinereţea. ''Vor fi mulţi tineri pe listele de la Parlament. Nu ascund faptul că în toate deplasările din această campanie electorală eu personal am identificat în fiecare judeţ câteva opţiuni pentru alegerile parlamentare'', a adăugat Dragnea.

Printre social-democraţii cu absenţe, potrivit datelor lunare ale Camerei Deputaţilor, se află nume ca Sebastian Ghiţă, Victor Ponta sau Cătălina Ştefănescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO