Politică

Dispută între putere şi opoziţie în comisia în care se dezbate bugetul pentru transporturi

Dispută între putere şi opoziţie în comisia în care...

Autor: Iasmina Ardelean, Mediafax

12.12.2017, 10:51 84

În Şedinţa comună a Comisiei pentru transporturi ale celor două Camere,în care se dezbate proiectul de buget al Ministerului Transporturilor pentru anul 2018,s-a iscat un scandal între membrii PSD şi USR, după ce social-democraţii au propus să nu fie dezbătute şi nici votate cele 187 de amendamente.

Senatorul PSD, Ionel Butunoi, preşedintele Comisiei pentru transporturi a Senatului a propus ca cele 187 de amendamente la proiectul de buget pentru Ministerul Transporturilor să nu fie dezbătute şi nici votate, ci să fie transmise mai departe Comisiei de buget-finanţe. Propunerea a fost adoptată cu majoritate de voturi.

Membrii USR din Comisie s-au opus. Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, a replicat: „Eu propun să intrăm pe amendamente, haideţi să le uşurăm munca celor de la Comisia de buget-finanţe”.

Deputatul USR, Căătlin Drulă, a transmis, în direct, pe Facebook, şedinţa comisiei.

„Eu nu am mai văzut în comisii să ne filmăm între noi”, i-a criticat deputatul neafiliat, Mircea Banias, pe membrii USR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO