Politică

Decizie istorică a lui Klaus Iohannis: Preşedintele l-a trecut în rezervă pe celebrul general Opriş, cel care a condus Serviciul de Telecomunicaţii Speciale al României mai bine de 12 ani

Decizie istorică a lui Klaus Iohannis:  Preşedintele...

Autor: Departamentul Politic

26.07.2017, 18:36 3836

”Decret privind trecerea în rezervă a domnului general Opriş Marcel din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, propunerea directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale”, anunţă Administraţia Prezindeţială.

Generalul de brigadă ing. Marcel Opriş a fost numit în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), cu rang de secretar de stat, prin decizia CSAT din data de 7 decembrie 2005.

Marcel Opriş s-a născut în data de 19 august 1958 în satul Chieşd (judeţul Sălaj), iar în 2011, prin decret prezidenţial, a fost înaintat în gradul de general cu patru stele.

Tot miercuri, preşedintele Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului - maior – cu două stele, Balaure Ioan, din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Balaure a deţinut până miercuri funcţia de director economic în cadrul STS.

Următorul şef al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale va fi numit de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării la propunerea şefului statului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO