Politică

Cum să reduci ce nu ai. Primăria Capitalei reduce cu 19% numărul posturilor renunţând la posturile... vacante

01.07.2010, 12:53 23

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, că prinnoua organigramă municipalitatea reduce cu 19% numărul posturilor,renunţând la 268 de funcţii vacante şi rămânând cu 1.354,informează Mediafax.

Astfel, din cele 1.354 de posturi din noua organigramă aPrimăriei Capitalei, 1.076 sunt funcţii publice, din care 130 deconducere, iar 278 sunt funcţii contractuale, din care 13 deconducere şi trei de demnitate publică.

Primarul Sorin Oprescu a declarat, după aprobarea noiiorganigrame a municipalităţii, că nu poate comenta cu privire laordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii273/2006 privind finanţele publice locale deoarece prevederile nui-au fost transmise.

Întrebat ce părere are cu privire la eventualitatea reduceriipersonalului în funcţie de numărul de locuitori ai Capitalei, SorinOprescu a spus că deşi nu cunoaşte prevederile actului normativ, nuva putea reduce niciodată din 1.000 de angajaţi "câteva sute sauchiar mai mulţi". Mai multe despre declaraţiile lui Sorin Oprescu citiţi pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO