Politică

Corneliu Ştefan a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa

Corneliu Ştefan a demisionat din funcţia de preşedinte...

Autor: Cosmin Pirv

20.06.2019, 20:09 11574

Deputatul Corneiul Ştefan a demisionat, joi, din funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa. El acuză faptul că la nivelul organizaţiei nu se respectă statulul partidului şi s-a referit şi la recenta alegere a lui Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei.

„Astăzi, 20 iunie, îmi înaintez demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa”, a anunţat, joi, Corneliu Ştefan, într-o conferinţă de presă.

Acesta a spus că în organizaţie nu este respectat statutul partidului. „În cazul organizaţiei PSD Dâmboviţa nu se respectă statutul partidului, (…) şi ultima abatere de la acest statut a avut loc în Comitetul Executiv de luni, săptămâna aceasta, când s-a suplimentat numărul de vicepreşedinţi la nivelul organizaţiei PSD Dâmboviţa. (…) Ca titlu de recompensă am promovat coordonatorul de campanie în funcţia de vicepreşedinte, după o campanie în care PSD Dâmboviţa a obţinut cel mai slab scor politic în istoria organizaţiei”, a spus deputatul PSD.

El a vorbit şi despre mitingul PSD de la Târgovişte, în a cărui organizare spune că nu a fost implicat, deşi era preşedinte executiv al organizaţiei.

„Comunicarea din afara partidului şi din partid, cel mai important, nu a existat în această perioadă, organizarea defectuoasă a mitingului în municipiul Târgovişte, fapt pentru care am pierdut un număr semnificativ de voturi, organizare în care nu a fost implicată nicio persoană de la nivel de conducere al organizaţiei PSD Dâmboviţa. Biroul Permanent nu a fost implicat sau să vorbesc în nume personal, eu, ca preşedinte executiv, nu am ştiut absolut nimic”, a mai spus Corneliu Ştefan.

El a precizat că va rămâne membru al PSD Dâmboviţa, din care face parte de 18 ani, şi a cerut organizarea unei conferinţe judeţene în cel mai scurt timp.

Fiul Rovanei Plumb a fost ales vicepreşedinte al organizaţiei PSD Dâmboviţa, în locul Ofeliei Robescu. Aceasta a demisionat din funcţie în cadrul şedinţei de luni seara a Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa, organizaţie condusă de Rovana Plumb.

„În primul rând, s-a completat Biroul Politic Judeţean cu două locuri, ca vicepreşedinţi, în persoana domnului primar de la Braniştea, Ţachianu Marian, şi a domnului primar Buibăr Iulian, care este primarul de la Răscăieţi, Răscăieţi fiind prima localitate în topul câştigătorilor din judeţul Dâmboviţa ai PSD. De asemenea, a demisionat din Biroul Politic Judeţean Ofelia Robescu, ca vicepreşedinte, şi în locul doamnei Ofelia Robescu a fost ales domnul Andrei Plumb ca vicepreşedinte”, a anunţat Rovana Plumb la finalul şedinţei de la începutul săptămânii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO