Politică

Constantin, PC: Dacă UDMR acceptă o nouă numire la MS, înseamnă că acceptă un nou compromis

Autor: Alina Novaceanu - Mediafax

04.08.2011, 17:29 239

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a precizat, joi, că, prindemisia lui Cseke Attila, "PDL şi Băsescu au ales să gireze unsistem de sănătate în care banii merg la partid pentru campaniaelectorală" şi că, "dacă UDMR acceptă o nouă numire, înseamnă căacceptă un nou compromis".

"Sunt foarte mulţi miniştri şi foarte mulţi parlamentari caresunt frustraţi că se iau decizii fără ei şi sunt nevoiţi să lesusţină. Niciunul însă nu a avut curajul să iasă din rând. Tocmaide aceea cred că este de felicitat Cseke Attila, că nu a acceptatsă fie părtaş la îngroparea sistemului de sănătate. Sper ca UDMR sărealizeze, în al doisprezecelea ceas, că aşa vor fi trataţi încontinuare, de partenerii lor de guvernare, Băsescu şi PDL. Încondiţiile în care vor accepta o nouă numire, înseamnă că acceptăun compromis, care afectează sănătatea a 22 de milioane de români",a precizat Daniel Constantin, într-un comunicat remis Mediafax.

Liderul PC a apreciat că, practic, prin demisia lui CsekeAttila, "PDL şi Băsescu au ales să gireze un sistem sanitar în carebanii merg la partid pentru campania electorală, în loc să mergă lasistemul de sănătate".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO