Politică

Clotilde Armand: Sigur candidez pentru vicepreşedinte USR. Îl depăşesc pe Nicuşor Dan pe partea de căldură

Clotilde Armand: Sigur candidez pentru vicepreşedinte...

Autor: Departamentul Politic

15.12.2016, 17:36 9175

"Nu m-am gândit, eu cred că Nicuşor este un preşedinte care a construit tot ce a construit, a reuşit să păstreze acest echilibru de care vorbesc, trebuie în continuare să facă asta. Sigur voi candida pentru vicepreşedinte, asta pot să vă spun deja", a spus Clotilde Armand, întrebată dacă urmăreşte o candidatură la funcţia de preşedinte USR.

Ea a admis că este mai populară decât Nicuşor Dan.

"Ar fi foarte pretenţions din partea mea să răspund la acest lucru. Sunt o femeie caldă, care a născut şase copii, Nicuşor are abia un copil, n-a dezvoltat partea asta maternă, sigur, îi doresc să fie mai mult patern decât matern (....) Într-adevăr, am acest atu...El probabil că în timp va reuşi să dezvolte acest atu, această calitate. Nicuşor e o persoană extraordinară, foarte echilibrat, gândeşte mult şi repede, o persoană cu multe calităţi, probabil că pe partea de căldură maternă îl depăşesc", a explicat ea, întrebată dacă este mai iubită decât Nicuşor Dan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO