Politică

Ce spune Liviu Dragnea despre excluderea Gabrielei Firea: Numai dacă se depăşeşte linia roşie

Ce spune Liviu Dragnea despre excluderea Gabrielei Firea:...

Autor: Ionel Dancu

05.11.2018, 19:08 814

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, întrebat ce se va întâmpla cu restul nemulţumiţilor din partid, precum Gabriela Firea, că nu se va întâmpla „nimic rău” atâta timp cât nu se depăşeşte o „linie roşie” adică acţiuni concrete anti-partid.

„Orice atac care se referă la mine nu mă face pe mine să le cer colegilor mei din CEx să fie exclus cineva. Categoric, nu. Numai în momentul în care constatăm, cea mai mare parte dintre noi, că se depăşeşte linia roşie. Linia roşie înseamnă acţiuni care lovesc foarte serios în stabilitatea partidului şi în stabilitatea majorităţii parlamentare”, a declarat luni, la Parlament, liderul PSD Liviu Dragnea, întrebat de ce nu s-a aflat si Gabriela Firea pe lista excluderilor din CExN în contextul în care a continuat să facă afirmaţii critice la adresa preşedintelui formaţiunii.

Preşedintele social-democrat a adăugat că nici cu restul nemulţumiţilor din partid nu se va întâmpla „nimic rău” dacă nu au acţiuni împotriva partidului.

„Din punctul meu de vedere, nimic rău. Nu au ajuns nici la mine, nici la alţi colegi, informaţii despre vreo acţiune care să urmărească racolarea unor parlamentari PSD, care să nu voteze legi iniţiate de majoritate sau de Guvern sau să voteze o moţiune de cenzură iniţiată de opoziţie”, a spus Dragnea.

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a transmis, luni, în timpul desfăşurării CExN, de la care a absentat, şi în care s-a votat excluderea lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, că social-democraţii nu mai pot continua „sub teroare” şi că partidul e condus de un personaj „toxic”.

Primarul Capitalei a adăugat că îşi asumă orice concecinţe politice pentru afirmaţiile pe care le face şi, chiar dacă nu va mai fi membru PSD, va rămâne un om de stânga.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO