Politică

Blaga flutură steagul alb: “Nu am fost niciodată în opoziţie cu Traian Băsescu. Sunt un slujitor devotat partidului”

Blaga flutură steagul alb: “Nu am fost niciodată în opoziţie cu Traian Băsescu. Sunt un slujitor devotat partidului”

Autor: Raul FLOREA

15.02.2011, 09:53 36

Atacat de Traian Băsescu care i-a aplicat în ultimele săptămâni"lovituri" în cascadă, secretarul general al PDL, Vasile Blaga,adoptă un ton împăciuitor. "Nu există nici un punct de diferenţăîntre mine şi preşedinte. Nu am fost niciodată în opoziţie cuTraian Băsescu.

Am avut în permanenţă o relaţie bună şi cred că o putem avea încontinuare fără nici cea mai mică problemă", a declarat, luniseara, ex-ministrul de Interne, nuanţând şi preconizata candidaturăla preşedinţia PDL.

"O să fac publică o astfel de posibiliate atunci când voi luadecizia. Sunt un slujitor devotat acestui partid. Sunt un soldatdisciplinat. Pentru a candida ai nevoie de analize foarte serioase.Nu e nevoie de începerea unei bătăli interne imediate. Pe urmă,trebuie să te consulţi cu toţi colegii", a precizat Blaga, lapostul public de televiziune, lăsând de înţeles că va încerca să-şiconvingă potenţialii rivali că cea mai bună variantă este cea aunei singure candidaturi: "Cine va candida, eu dacă voi candida, nuvoi candida împotriva nimănui. Partidul trebuie să rămânăunit".

Cu toate acestea, Vasile Blaga a atins şi varianta mai multorcandidaturi: "Partidul nu s-a rupt nici în 2001, când au fost treicandidaţi şi preşedintele Traian Băsescu a câştigat cu 67%". Dealtfel, fostul şef al Internelor a subliniat şi faptul că nu vapărăsi partidul: "Eu rămân în PDL şi dacă mai rămân eu cu neaAntonie. Câinele Vasile a murit. Cam ăşia eram pe acolo şi cuTraian Băsescu la un moment dat. Au venit mulţi când lucrurile auînceput să meargă bine, dar să ştiţi că n-o să plec din partid".Citiţi mai mult despre cum Flutură Vasile Blaga steagul alb pewww.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO