Politică

Băsescu: După mandatul lui Iliescu, în 2004, am pus o virgulă. Am preluat ce am considerat că e bun

Băsescu: După mandatul lui Iliescu, în 2004, am pus o...

Autor: Liviu Dadacus

20.12.2014, 18:42 85

”Fac o precizare: când am început mandatul, în decembrie 2004, principiul pe care am înţeles să funcţionez a fost: acestea sunt instituţiile, acestea sunt legile, să le facem să funcţioneze mai bine. Nu am plecat de la premisa că trebuie luate lucrurile de la capăt, pentru că e foarte greu să faci asemenea lucruri şi e neproductiv. După mandatul domnului Iliescu am pus o virgulă şi am continuat, preluând ce am considerat că e bun şi îmbunătăţind ce eu am considerat că trebuie îmbunătăţit, în virtutea atribuţiunilor constituţionale”, a spus Băsescu.

El i-a îndemnat, totodată, pe cei din studiourile de televiziune, care sunt gata să ”demoleze”, să citească documentele oficiale ale statului român înainte de a se apuca să demoleze.

”Fac recomandarea ca acei care se află prin studiouri, gata să demoleze orice pentru că ştiu ei, ca, înainte de a trece la demolare, să citească documentele oficiale ale statului român, ale UE şi ale NATO, apoi să se pronunţe ca în sfârşit românii să afle realitatea despre ţara lor”, a mai spus Băsescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO