Politică

Băsescu: Doamna Udrea să mai lase poşetele, să ia unele mai ieftine, să mai coboare de pe tocuri

Băsescu: Doamna Udrea să mai lase poşetele, să ia unele mai ieftine, să mai coboare de pe tocuri

Autor: Marius Fratila

15.02.2013, 11:03 2287

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, că Elenea Udrea poate avea profil de lider al PDL, precizând că el a învaţat-o politică şi că fostul ministru ar trebui "să mai lase poşetele alea cu care a intrat în politică, să ia poşete mai ieftine" şi să mai renunţe la tocuri.

El a spus că Elena Udrea a avut curajul să depună moţiune pentru şefia PDL fără să îi fie frică de faptul că dacă nu va reuşi va fi dată afară.

Băsescu a mai spus că Udrea se confruntă cu probleme mai mici decât cele cu care el s-a confruntat.

"Când eşti controversat, ai o singură opţiune: să te baţi să arăţi că nu tu ai furat flota. Ea trebuie să se descalţe de pantofii cu toc foarte înalt. Trebuie să mai lase din poşetele alea cu care a venit în politică, să ia poşete mai ieftine. Nu a avut problemele pe care pe mine m-au obligat să plec din Parlament", a declarat Băsescu.

"Elena Udrea e crescută ca şi politician de mine. Ea de la mine a învăţat politică. Poate să şi-l creeze (profilul de preşedinte de partid). Poate să şi-l creeze, nu spun că are un profil perfect de preşedinte de partid, dar Elena Udrea a crescut enorm. Şi eu sunt convins că după experienţa Roman, Elena Udrea va deveni un politician de forţă în România. Are rezistenţă, e o femeie inteligentă. vrea, are ambiţie şi e un om de dreapta. Elena Udrea nu poţi să o faci de stânga nici dacă o calci în picioare sau îi iei tocurile de la pantofi", a mai spus Băsescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO