Politică

Antonescu: Chiliman, înlocuit cu Nicolăescu la PNL Bucureşti, Mariana Câmpeanu - vicepreşedinte

 Antonescu: Chiliman, înlocuit cu Nicolăescu la PNL Bucureşti, Mariana Câmpeanu - vicepreşedinte

Autor: Ioana Câmpean

09.04.2012, 15:00 586

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat, luni, că Andrei Chiliman a fost înlocuit cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, precizând şi că Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

Conform lui Antonescu, în şedinţa Consiliului Naţional Executiv al partidului s-au înregistrat 36 de voturi "pentru", opt voturi "împotrivă", iar trei voturi au fost nule pentru înlocuirea lui Chiliman din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti.

Pentru numirea la şefia organizaţiei a deputatului Eugen Nicolăescu s-au înregistrat 39 de voturi "pentru", şapte voturi "împotrivă", iar unul a fost declarat nul.

De asemenea, Antonescu a anunţat că, la şefia PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu a fost înlocuit cu Adrian Neacşu, iar la PNL Sector 4 Geani Dinu a fost înlocuit cu Daniel Chiţoiu.

Crin Antonescu a explicat că, prin numirea lui Adrian Neacşu la şefia PNL Sector 2, a fost vacantat un post de vicepreşedinte al PNL Bucureşti, funcţie în care a fost numită Mariana Câmpeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO