Politică

Adriana Săftoiu: Dacă Opoziţia renunţă la boicot, va contribui la decredibilizarea Parlamentului

Adriana Săftoiu: Dacă Opoziţia renunţă la boicot, va contribui la decredibilizarea Parlamentului

Autor: Mediafax

14.11.2010, 18:08 20

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a afirmat, duminică, la Ploieşti,că este decisă să nu participe la lucrările Parlamentului atâtavreme cât acestea sunt conduse de Roberta Anastase, Săftoiu spunândcă renunţarea la boicot ar însemna să contribuie ladecredibilizarea instituţiei, scrie Mediafax.

Prezentă, duminică, la Ploieşti, Adriana Săftoiu a afirmat căatitudinea opoziţiei care nu participă la şedinţele CamereiDeputaţilor atunci când acestea sunt conduse de Roberta Anastase nuînseamnă chiul din Parlament şi nu are legătură cu persoanaRobertei Anastase, ci cu atitudinea acesteia.

Săftoiu a spus că "dacă un preşedinte al unei secţii de votarear număra greşit un vot în plus sau în minus persoana respectivă aravea foarte repede dosar penal nu într-un an sau doi".

"A continua activitatea în Parlament sub oblăduirea doamneiAnastase ar însemna să aprobăm în mod tacit furtul în Parlament.(...) Din punctul meu de vedere, cred că dacă opoziţia va renunţala acest boicot înseamnă să contribuim a nu ştiu câta oară ladecredibilizarea instituţiei", a afirmat Adriana Săftoiu într-oconferinţă de presă. Citiţi mai mult pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO