Adriana Săftoiu: Dacă Opoziţia renunţă la boicot, va contribui la decredibilizarea Parlamentului

Autor: Mediafax 14.11.2010

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a afirmat, duminică, la Ploieşti, că este decisă să nu participe la lucrările Parlamentului atâta vreme cât acestea sunt conduse de Roberta Anastase, Săftoiu spunând că renunţarea la boicot ar însemna să contribuie la decredibilizarea instituţiei, scrie Mediafax.

Prezentă, duminică, la Ploieşti, Adriana Săftoiu a afirmat că atitudinea opoziţiei care nu participă la şedinţele Camerei Deputaţilor atunci când acestea sunt conduse de Roberta Anastase nu înseamnă chiul din Parlament şi nu are legătură cu persoana Robertei Anastase, ci cu atitudinea acesteia.

Săftoiu a spus că "dacă un preşedinte al unei secţii de votare ar număra greşit un vot în plus sau în minus persoana respectivă ar avea foarte repede dosar penal nu într-un an sau doi".

"A continua activitatea în Parlament sub oblăduirea doamnei Anastase ar însemna să aprobăm în mod tacit furtul în Parlament. (...) Din punctul meu de vedere, cred că dacă opoziţia va renunţa la acest boicot înseamnă să contribuim a nu ştiu câta oară la decredibilizarea instituţiei", a afirmat Adriana Săftoiu într-o conferinţă de presă. Citiţi mai mult pe www.mediafax.ro