Retail

EHL Real Estate este noul administrator al Polus Center Cluj, în locul Trigranit

Autor: Cuncea Elena Cristina,

14.10.2010, 14:43 18

Polus Center Cluj a fost inaugurat în 2007 şi se află înproprietatea grupului austriac Immofinanz, cel ami mare investotorimobiliar din România.

Centrul are o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 metripătraţi, respectiv peste 186 de magazine, un multiplex cu opt sălide cinema şi un hipermarket Carrefour.

În urma schimbării administratorului, echipa de management arămas aceeaşi.

EHL Real Estate România este parte a EHL Group, unul dintreprincipalii furnizori de servicii de real estate din Austria şiEuropa Centrală şi de Est. Compania are sediul la Viena şi filialeîn Ungaria, Republica Cehă, Polonia, Slovacia şi România, undeadministrează aproximativ 200 de spaţii de retail, birouri,complexe rezidenţiale şi obiective de logistică, cu o valoaretotală de peste 3,5 miliarde de euro.

EHL Group este specializată în leasing, gestionarea de active,administrarea de spaţii comerciale, precum şi în servicii pentrupiaţa de capital şi evaluare. Compania reprezintă cele mai buneproprietăţi comerciale, cele mai profitabile obiective deinvestiţii şi cele mai bune proiecte rezidenţiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO