Constructii&Imobiliare

Eric Kish, fost vicepreşedinte Rompetrol, şi-a scos la vânzare vila din Corbeanca cu 6,5 mil. euro

Autor: Cuncea Elena Cristina,

13.10.2010, 16:19 30

Vila, amplasată în cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, peun teren de aproape 5.300 de metri pătraţi, are cinci dormitoare,şapte băi, dintre care două de serviciu, potrivit unui anunţpublicat pe un site internaţional care promovează proprietăţi delux.

De asemenea, casa are trei garaje, o punte cu foişor şi un docpentru accesul la lac, un centru de fitness, sală de biliard,cameră media, inclusiv sală de cinematograf, centru spa, piscină,precum şi camere pentru angajaţi.

Mai mult, în curtea casei sunt construite terenuri de baschet şide tenis. Omul de afaceri are în proprietate şi o porţiune dinlacul din apropiere.

Surse din piaţa imobiliară au afirmat pentru MEDIAFAX că vilaeste scoasă la vânzare de mai mult timp, fără însă ca omul deafaceri să găsească un cumpărător. Aceleaşi surse spun că vila afost închiriată de curând pentru mai multe zeci de mii de euro pelună, omul de afaceri mutându-se din România în Statele Unite aleAmericii.

Omul de afaceri Cristian Ţânţâreanu, care a dezvoltat proiectulParadisul Verde, a declarat pentru MEDIAFAX că ştie de intenţia luiEric Kish de a vinde casa.

"Ştiu că este de vânzare, am aflat de la un vecin. E prea marepentru ce mi-ar trebui mie, e prea mult pentru un pensionar", aspus Ţânţăreanu.

Eric Kish nu a putut fi contactat până la transmiterea acesteiştiri.

Ultima poziţie ocupată de Eric Kish în cadrul grupului Rompetrola fost cea de senior vicepresident pentru companiile de servicii şifuncţii suport.

El deţine direct o participaţie de 35% la firma TrigentoMarketing, 94% la Devon Consulting Services şi 1% la Costa BravaServices.

Kish a mai deţinut integral până în acest an şi firma deexternalizare a serviciilor de resurse umane Smartree România, dincare a vândut, în luna martie, 56% unui fond de investiţii alEnterprise Investors pentru trei milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO